constructii investitii
home
servicii
localizare
contact
adauga anunt
   
 
Planuri    
 
Demisol    
Parter standard    
Etaj 1    
Etaj 2    
Mansarda standard    
   
Parter varianta    
Mansarda varianta    
LISTA PRETURI
 

 

 
 
Cauti ceva deosebit?

La 3 minute de centrul Sibiului se construieste pentru oameni cu pretentii mari de confort si calitate un complex residential deosebit, modern, cu o arhitectura rafinata si o priveliste unica asupra orasului si a imprejurimilor lui. Locuinte de inalta calitate au un grad ridicat de individualitate si un spatiu locuibil foarte generos, iar de la fereastra dormitorului tau te poti bucura de o vedere splendida spre superbul Sibiu.
Ansamblul Stadtvilla va pune la dispozitie in cadrul a 5 imobile D + P + 2E + Penthouse un numar de 50 – 68 apartamente cu 1 camera, 2, 3, 3 ½ si 4 camere, cu facilitati la standarde occidental, 68 locuri de parcareterane si etajate, loc de joaca pentru copii. Proiect realizat conform devizei germane “totul la cheie”.
Constructia va fi realizata in etape. Pentru ca primele immobile vor fi finalizate mai repede, iar altele putin mai tarziu, proiectul residential a fost gandit sa nu stanjeneasca circulatia din zona, locatarii, locatarii, sa nu afecteze curatenia din ansamblu si nu numai.
 
     
 
  Contact:
Str. JUSTITIEI Nr. 3
550004 SIBIU


Tel.: 0722-654.289

E-mail: contact@real-office.ro
Web: www.real-office.ro
 
Copyright © 2006 Euro OFFICE Consulting